Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat condamnat pentru furt, la Câmpeni, reținut de polițiști după ce s-a sustras 10 ani de la executarea pedepsei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Baia de Criş, pe numele căruia Judecătoria Câmpeni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii în data de 3 octombrie 2002, prin care l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost reținut marți, 5 februarie, de poliţiştii Biroul de Investigaţii Criminale Brad.

Potrivit IGPR, persoana în cauză se afla în urmărire naţională şi internaţională din anul 2003, când a dispărut de la domiciliu pentru a se sustrage executării pedepsei privative de libertate. Bărbatul a fost prins de poliţişti în momentul în care s-a prezentat la S.P.C.L.E.P. Brad, unde intenţiona să îşi schimbe cartea de identitate, a cărei valabilitate expirase.

În urma percheziţiei corporale, asupra condamnatului a fost găsită o carte de identitate cu fotografia acestuia, dar cu datele de identificare ale unei alte persoane, document pe care l-a folosit pentru legitimare în perioada în care s-a aflat în străinătate.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Bârcea Mare, pe numele său întocmindu-se dosar penal pentru comiterea infracţiunii de fals privind identitatea, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bacalaureat 2024 în Alba: Patru candidați eliminați de la proba obligatorie și 42 de absenți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Patru candidați eliminați de la proba obligatorie și 42 de absenți La proba scrisă la matematică sau istorie a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2024 au fost prezenți 1918 candidați din județul Alba din cei 2278 înscriși – 715 la istorie și 1563 la matematică. Proba s-a desfășurat astăzi, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea