Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat cercetat de polițiștii din Sebeș pentru furtul unui autoturism în valoare de 35.000 de lei – L-a lăsat mașina în pană, pe autostradă, și s-a ”servit” cu alta, din garajul unei locuințe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba au recuperat un autoturism furat din municipiul Sebeş şi au reuşit să probeze activitatea infracţională a unui bărbat din judeţul Timiş care a sustras autoturismul din garajul unei locuinţe.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Alba au reuşit să-l identifice pe M.I., un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Timiş, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism, în valoare de 35.000 de lei, ce a fost reclamat poliţiei în dimineaţa zilei de 09.04.2017.

Se pare că, în noaptea de 08/09.2017, bărbatul, în timp ce circula, cu un autoturism, pe autostrada A1, a rămas în pană, abandonându-l, iar ulterior s-a deplasat în municipiul Sebeş, unde, profitând de faptul că uşa unei locuinţe de pe strada Ogorului a fost lăsată descuiată, a pătruns înăuntru şi a sustras cheia autoturismului, în timp ce proprietarii dormeau.

S-a deplasat în garajul casei, de unde, folosind cheia furată din locuinţă, a sustras autoturismul cu care s-a deplasat în localitatea Roata de Jos, judeţul Gorj, loc în care l-a abandonat.

Autoturismul a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar faţă de M.I., care, în prezent, este arestat preventiv de către poliţiştii Secţiei 18 Bucureşti, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea