Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Barajul pentru Liga a 3-a: Industria Galda de Jos – CS Ghiroda, sâmbătă, 21 iunie, la Deva, la ora 17.30

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda - Performanta Alba Iulia 15UPDATE: Comisia de Apel a FRF a respins astăzi memoriul depus de ASU Poli Timişoara, motivând că în fapt acest demers trebuia efectuat de CS Chişoda (retrasă din campionat), iar controversatul subiect al campioanei judeţului Timiş, participantă la barajul din 21 iunie va fi lămurit zilele viitoare într-o şedinţă de urgenţă a Comitetului Executiv al FRF!

Ultimele necunoscute în privinţa barajului de Liga a 3-a, de la Deva, din 21 iunie s-au lămurit, Industria Galda de Jos (Alba) va înfrunta CS Ghiroda (Timiş) pentru un loc sub soarele eşalonului terţ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, Comisia de Apel a Federaţiei Române de fotbal a decis ca CS Ghiroda să fie campioana Ligii a IV-a Timiş, respingând joi memoriul depus de ASU Poli, în plus, echipa lui Alin Hancăş crede că a depăşit problema juridică numită CIS.

Totuşi, o ştire de ultimă oră venită din Timiş susţine că luni acest caz extrem de complicat va fi analizat din nou, de comisiile abilitate din cadrul FRF!

Deja am achitat către AJF Hunedoara taxa de 3500 de lei necesară participării la baraj. În plus, o comisie abilitată a omologat stadionul din Galda pentru partida de baraj dintre Plaiul Iacobeni şi CS Iernut. Cred că nu mai sunt probleme cu CIS-ul, am purtat corespondenţă cu AJF Alba şi Ministerul Sporturilor, am trimis şi documentele care ni s-au cerut. Din punctul nostru de vedere lucurile sunt în regulă, de câteva zile, dacă existau probleme trebuia să fim anunţaţi„, a explicat Marcel Georgiu, preşedintele Industriei Galda de Jos, câştigătoarea Ligii a IV-a, din postura de nou promovată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea