Rămâi conectat

Politică Administrație

Bani pentru sportul din Alba! 1.850.000 de lei din bugetul județului împărțiți la 4 cluburi sportive

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a decis să aloce  suma de 1.850.000 de lei din bugetul județului către patru cluburi sportive reprezentând patru ramuri sportive.

Proiectele de hotărâre prin care se vor concretiza aceste finanțări urmează să fie suspuse votului consilierilor județeni în ședința de joi, 29 ianuarie, însă, luând în considerare  modul de lucru la nivelul “parlamentului local”,  nu vor fi niciun fel de surprize în ceea ce privește aprobarea acestora.

 

Banii se vor împărți după cum urmează:

-Se aprobă cuantumul cotizaţiei pentru Asociaţia „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2015, şi in consecinţă, se alocă din bugetul propriu al Judeţului Alba suma de 1.000.000 lei.

-Se aprobă cuantumul cotizaţiei pentru Asociaţia „Handbal Club Alba-Sebeş”, pe anul 2015, şi in consecinţă se alocă din bugetul propriu al Judeţului Alba suma de 500.000 lei

-Se aprobă finanţarea din bugetul propriu al Judeţului Alba a Clubului Sportiv „Universitatea” Alba Iulia, persoană juridică infiinţată ca instituţie publică, prin alocarea sumei de 300.000 lei, in vederea susţinerea activităţii competiţionale in anul 2015.

-Se aprobă cotizaţia Judeţului Alba la Asociaţia „Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir”, pe anul 2015, şi in consecinţă se alocă din bugetul propriu al Judeţului Alba suma de 50.000 lei.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea