Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Bani nerambursabili pentru activități de turism și tineret, la Cugir

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bani nerambursabili pentru activități de turism și tineret, la Cugir

Consiliul Local Cugir a aprobat Programul anual pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes public local pentru anul 2024 pentru proiecte din domeniul ”Turism, tineret”.

Suma alocată este de 150.000 de lei, iar beneficiarii eligibili pot fi „orice persoană fizică sau juridică fără scop patrimonial, care desfășoară activități nonprofit în domeniul turism, tineret, menite să sprijine realizarea unor obiective de interes public local”.

Citește și: Uzina Mecanică Cugir, investiție de 1 milion de euro pentru creșterea producției de muniție de război

Potrivit Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul Local Cugir poate fi autoritate finanțatoare pentru realizarea unor obiective de interes public local. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Cu bună credință, pentru oamenii din Alba: PSD și-a lansat echipele de candidați pentru Consiliul Județean și pentru cele 78 de localități din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu bună credință, pentru oamenii din Alba: PSD și-a lansat echipele de candidați pentru Consiliul Județean și pentru cele 78 de localități din județ Partidul Social Democrat și-a lansat, vineri seara, la Alba Iulia, echipele de candidați pentru Consiliul Județean, respectiv municipiile, orașele și comunele din județul Alba. Pentru administrația județeană și pentru primăria municipiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea