Rămâi conectat

Sport

Banchet de final de an pentru CIL Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CIL Blaj a avut ieri banchetul finalului de an la restaurantul „Di Angelo” din localitate. Formația din „Mica Romă” a încheiat turul Ligii a 4-a pe poziția a 7-a, după ce elevii antrenorului Septimiu Boancăș au avut 4 victorii consecutive în rundele de final ale turului.

La banchetul formației blăjene au participat jucătorii, staff-ul administrativ, conducerea tehnică,dar și o parte dintre sponsorii grupării fotbalistice.

Mulțumim primăriei muncipiului Blaj și în mod deosebit domnului primar Gheorghe Valentin Rotar prntru sprijinul financiar acordat clubului nostru. Tuturur participanților la Liga a 4-a precum și conducerii AJF Alba le transmitem un an mai bun, cu realizări și sănătate. Sărbători fericite și la La Mulți ani„, este mesajul lui Augustin Damian, oficialul CIL Blaj.

Petreceri au avut în această perioadă și alte echipe din județ, CS Ocna Mureș, Inter Unirea sau Olimpia Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea