Rămâi conectat

Ştirea zilei

Băile Sărate de la Ocna Mureș, investiția care atrage alte investiții! Resort cu 8 unități de cazare de 3 și 4 stele, pe cale de a fi ridicat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Băile Sărate de la Ocna Mureș, investiția care atrage alte investiții! Resort cu 8 unități de cazare de 3 și 4 stele, pe cale de a fi ridicat

Iată că după 4 luni de la deschiderea oficială, Baza de tratament și agrement Băile Sărate Ocna Mureș începe să atragă investiții în turismul orașului nostru, iar interesul investitorilor demonstrează că Baza de tratament și agrement Băile Sărate Ocna Mureș este un succes. Acest fapt are evident un impact semnificativ în dezvoltarea economică pentru Ocna Mureș.

Astfel, DESTINE HOLDING și GTS GROUP, cu 20 de ani de experiență în activități de dezvoltare și promovare a turismului, a decis să se implice direct, cu un proiect propriu, în dezvoltarea serviciilor conexe de care Baza de tratament și agrement are nevoie.

Florin Crișan, managing partner GTS:

„S-au făcut pași necesari și s-a început implementarea proiectului.

1. Investiția în teren (75.000 mp în proximitatea Bazei de tratament și agrement) a fost făcută 100% cu direcție turistică.
2. Proiectul vizează dezvoltarea turistică a zonei mizând în continuare pe:
–  proiectele dezvoltate de autoritățile locale (băi , baza sportivă, Aqua Park)
– investițiile pe direcție turistică a investitorilor locali și pe proiectul propriu
3. DESTINE HOLDING și GTS GROUP va dezvolta un resort cu 8 unități de cazare  de 3 și 4 stele care vor cumula 275 de camere, spa, centru de conferințe, restaurant, terase, piscine interioare și exterioare, zonă de pescuit, activități de petrecere a timpului liber, alei pietonale cu zone de relaxare, zonă cu spații comerciale de închiriat pretabile pentru cofetării, cafenele, pizzerii, restaurante, magazine …etc si chiar și un parc tematic.
4. Vom crea excursii opționale de o zi sau de o jumătate de zi cu microbuze pe următoarele direcții:
– cina la ferma „De la Ferma” din Unirea care include vizita ferma + degustare de vinuri și brânzeturi + cină gătită la ceaun
– vizită salina Turda + degustare de vinuri  și masă servită la „Sarea în Bucate” + vizită herghelie de cai
– vizită la crama Jidvei cu degutare de vinuri, mezeluri și brânzeturi la Conacul Cetatea de Baltă
– vizită Sighișoara + degustare de vinuri la Crama „Villa Vinea”
– vizită Mediaș cu degustare de vinuri și cină servită la Crama „Butoiul Sasului”
– Vizită Cetatea Alba Iulia cu degustare de vinuri la Crama Ciumbrud … etc
5. Am început să promovăm pachete turistice cu transport autocar din Cluj Napoca și intrare la Băile Sărate Ocna Mureș. Am ajuns la un rulaj de 2-3 autocare pe săptămână.
6. Creem soluții de cazare acreditate și poate începe comercializarea pe tichete de vacanță, prin casa de pensii și prin casa de sănătate.
7. Promovare națională prin agenții de turism, blogeri, vlogeri, influenceri, mass media, presă, târguri de turism interne.
8. Promovare internațională prin partenerii externi pe care deja îi avem, târguri de turism internaționale, evenimente în incinta ambasadelor României din străinătate, infotripuri cu agenți de turism externi, presstripuri și funtripuri cu presa internațională și blogeri, vlogeri, influenceri internaționali.
Fiecare din pași este important. Am început deja cu primii pași și oferind importanță fiecăruia dintre pași vom duce proiectul nostru acolo unde ne-am plănuit.”
Primar al orașului Ocna Mureș,
Silviu Vințeler

Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Ziua de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia a debutat cu Marşul Unirii, de la ora 08:00, cu pornire de la gara feroviară. La eveniment au participat oameni din toate colțurile țării, din stânga și din dreapta Prutului, dar și participanți din Diaspora.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Numărul participanților la eveniment este estimat la 10.000 de persoane. De asemenea, partidul a închiriat deja aproape integral Hotelul Cetate, cel mai mare din Alba Iulia, și a făcut cerere la SNCFR pentru a închiria un tren cu care Simion și câteva sute de membri de partid să vină din București în municipiul din Transilvania.

Traseul Marşului Unirii are 6 kilometri şi s-a desfăşurat pe traseul Gara Alba Iulia – Bd. Încoronării – Bd. Ferdinand I – str. Mihai Viteazul – Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan – Catedrala Încoronării.

În cursul acestei zile festive, la Alba Iulia va mai avea loc și un Te Deum, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia și începând cu ora 15.00, de o paradă militară spectaculoasă, o defilare a peste 1.000 de militari, zeci de mijloace tehnice, elicoptere IAR 330 SOCAT, avioane F-16 Fighting Falcon, avioane C-130 Hercules și autospeciale – reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, Pompierilor, Armatei, Serviciului Român de Informații, Poliției Locale și plutoane de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul”.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare