Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Băile Sărate de la Ocna Mureș, investiția care atrage alte investiții! Resort cu 8 unități de cazare de 3 și 4 stele, pe cale de a fi ridicat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Băile Sărate de la Ocna Mureș, investiția care atrage alte investiții! Resort cu 8 unități de cazare de 3 și 4 stele, pe cale de a fi ridicat

Iată că după 4 luni de la deschiderea oficială, Baza de tratament și agrement Băile Sărate Ocna Mureș începe să atragă investiții în turismul orașului nostru, iar interesul investitorilor demonstrează că Baza de tratament și agrement Băile Sărate Ocna Mureș este un succes. Acest fapt are evident un impact semnificativ în dezvoltarea economică pentru Ocna Mureș.

Astfel, DESTINE HOLDING și GTS GROUP, cu 20 de ani de experiență în activități de dezvoltare și promovare a turismului, a decis să se implice direct, cu un proiect propriu, în dezvoltarea serviciilor conexe de care Baza de tratament și agrement are nevoie.

Florin Crișan, managing partner GTS:

„S-au făcut pași necesari și s-a început implementarea proiectului.

1. Investiția în teren (75.000 mp în proximitatea Bazei de tratament și agrement) a fost făcută 100% cu direcție turistică.
2. Proiectul vizează dezvoltarea turistică a zonei mizând în continuare pe:
–  proiectele dezvoltate de autoritățile locale (băi , baza sportivă, Aqua Park)
– investițiile pe direcție turistică a investitorilor locali și pe proiectul propriu
3. DESTINE HOLDING și GTS GROUP va dezvolta un resort cu 8 unități de cazare  de 3 și 4 stele care vor cumula 275 de camere, spa, centru de conferințe, restaurant, terase, piscine interioare și exterioare, zonă de pescuit, activități de petrecere a timpului liber, alei pietonale cu zone de relaxare, zonă cu spații comerciale de închiriat pretabile pentru cofetării, cafenele, pizzerii, restaurante, magazine …etc si chiar și un parc tematic.
4. Vom crea excursii opționale de o zi sau de o jumătate de zi cu microbuze pe următoarele direcții:
– cina la ferma „De la Ferma” din Unirea care include vizita ferma + degustare de vinuri și brânzeturi + cină gătită la ceaun
– vizită salina Turda + degustare de vinuri  și masă servită la „Sarea în Bucate” + vizită herghelie de cai
– vizită la crama Jidvei cu degutare de vinuri, mezeluri și brânzeturi la Conacul Cetatea de Baltă
– vizită Sighișoara + degustare de vinuri la Crama „Villa Vinea”
– vizită Mediaș cu degustare de vinuri și cină servită la Crama „Butoiul Sasului”
– Vizită Cetatea Alba Iulia cu degustare de vinuri la Crama Ciumbrud … etc
5. Am început să promovăm pachete turistice cu transport autocar din Cluj Napoca și intrare la Băile Sărate Ocna Mureș. Am ajuns la un rulaj de 2-3 autocare pe săptămână.
6. Creem soluții de cazare acreditate și poate începe comercializarea pe tichete de vacanță, prin casa de pensii și prin casa de sănătate.
7. Promovare națională prin agenții de turism, blogeri, vlogeri, influenceri, mass media, presă, târguri de turism interne.
8. Promovare internațională prin partenerii externi pe care deja îi avem, târguri de turism internaționale, evenimente în incinta ambasadelor României din străinătate, infotripuri cu agenți de turism externi, presstripuri și funtripuri cu presa internațională și blogeri, vlogeri, influenceri internaționali.
Fiecare din pași este important. Am început deja cu primii pași și oferind importanță fiecăruia dintre pași vom duce proiectul nostru acolo unde ne-am plănuit.”
Primar al orașului Ocna Mureș,
Silviu Vințeler

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord Accidentul de miercuri seara, petrecut în Alba Iulia, a fost filmat cu o cameră de bord de un alt participant la trafic. Impactul dintre cele două mașini a dus la rănirea a trei persoane, 2 adulți și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea