Băiețelul de 7 săptămâni, din Sebeș, cu malformație gravă la inimă, a plecat la tratament în Germania

Micuțul David Andrei, din Sebeș, în vârstă de 7 săptămâni, diagnosticat recent cu o malformație gravă la inimă, mai exact vetricul stâng cu dublă cale de intrare DILV cu vase mari transpuse, a plecat în această dimineață spre Germania, pentru tratament. Transportul a fost gratuit și s-a realizat cu un echipaj complex, format din 4 cadre medicale și o ambulanță ultra-dotată, din Cluj, după cum a transmis un membru al grupului #Părinți Salvatori.

”Mulțumesc, în mod special, directorului Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul M.A.I., dr. Călin Alexandru, directorului I.S.U. Cluj, gen. Ion Moldovan și personalului medical al secției ATI din cadrul Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Oamenii aceștia nu și-au făcut doar datoria, ci „au stat în cap”, și-au sacrificat timp liber, ziua și noaptea, ca Minunea să aibă loc! Și nu e prima dată când procedează la fel…

ELIT

Urmează un drum de aproximativ 15-16 ore (1.600 km), apoi misiunea noastră se încheie. De acolo, doctorul Eugen Săndică, care conduce cea mai mare clinică de chirurgie cardiacă pentru copii din Europa, va prelua misiunea de salvare a lui David. Sper să avem vești bune în continuare…”, a scris Vasile Vlașin, pe rețeaua de socializare.

Băiețelul a stat o perioadă internat la Cluj și a fost accept pentru tratament la Centrul pentru Malformații Cardiace din Badoeynhausen, Germania.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...