Bachus, la volan, pe şoselele din Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

lLucrătorii Secţiei 1 de Poliţie Galda de Jos, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza localităţii Galda de Jos, au oprit pentru control, pe DJ 107 K, un autoturism condus de C.T., de 55 de ani, din Cluj-Napoca. Întrucât şoferul emana miros de băuturi alcoolice, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, fapt pe care acesta l-a refuzat de asemenea. Faţă de C.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „refuz recoltare probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.
lPoliţişti din Cugir l-au  identificat în trafic pe O.M., de 72 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe str. Ion Creangă din Cugir, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării lui cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
lLucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.2 Vinţu de Jos l-au identificat, pe  strada Stadionului din localitatea Balomirul de Câmp, pe P.C.S., de 32 de ani, din comuna Şibot, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.  (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419