Rămâi conectat

Actualitate

Bachus, la volan, pe şoselele din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lLucrătorii Secţiei 1 de Poliţie Galda de Jos, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza localităţii Galda de Jos, au oprit pentru control, pe DJ 107 K, un autoturism condus de C.T., de 55 de ani, din Cluj-Napoca. Întrucât şoferul emana miros de băuturi alcoolice, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, fapt pe care acesta l-a refuzat de asemenea. Faţă de C.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „refuz recoltare probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.
lPoliţişti din Cugir l-au  identificat în trafic pe O.M., de 72 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe str. Ion Creangă din Cugir, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării lui cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
lLucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.2 Vinţu de Jos l-au identificat, pe  strada Stadionului din localitatea Balomirul de Câmp, pe P.C.S., de 32 de ani, din comuna Şibot, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.  (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea