Rămâi conectat

Actualitate

BACALAUREAT 2022: Când poate fi anulată lucrarea și cum se corectează o greșeală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

BACALAUREAT 2022: Când poate fi anulată lucrarea și cum se corectează o greșeală

Elevii de clasele a XII-a și a XIII-a susțin pe 20 iunie proba scrisă la Limba Română de la examenul de Bacalaureat 2022, conform calendarului.

Potrivit unui ghid publicat anul trecut de către Ministerul Educației, dar făcut pe baza metodologiei, care este similară pentru acest an, sunt interzise obiectele care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum: cărți, dicționare, culegeri, formulare, însemnări, rezumate sau lucrări ale altor candidați.

Marți, 21 iunie, are loc proba obligatorie a profilului, iar pe 22 iunie este programată proba la alegere a profilului și specializării.
Întreaga serie de articole cu sfaturi pentru probele de BAC 2022, pentru fiecare disciplină, poate fi accesată aici: edupedu.ro/tag/sfaturi-bac/.

În sala de examen, este interzis ca elevii să aibă telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare care permite conectarea la internet/la la rețelele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare cu alți candidați din centrul de centrul de examen sau cu exteriorul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea