Ziarul Unirea

Bacalaureat 2020: 7 candidați din județul Alba, eliminați pentru fraudă, de la proba la Română: Un candidat a părăsit sala

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

8 candidați au fost eliminați de la proba de Limba și Literatura Română astăzi, 24 august, de către comisiile de evaluare, în județul Alba.

Conform informațiilor transmise de Dan Cherecheș, Inspector Școlar General Adjunct la ISJ Alba, 7 dintre acești candidați au fost la Câmpeni, de unde au fost excluși din cauza introducerii de telefoane mobile în sala de examen. Al 8-lea candidat, din Alba Iulia, a ieșit din sala de examen fără nicio explicație, după primele minute ale examenului.

ELIT
Conform datelor transmise la ISJ Alba, din totalul celor 704 candidați înscrişi, 388 candidați provin din promoţia 2019-2020, iar 316 candidați sunt din promoţiile anterioare.
Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00. La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD). Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419