Rămâi conectat

Curier Județean

Bacalaureat 2013 în Alba: La probele de matematică şi istorie, peste 260 de absenţi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bacalaureat 2013, proba din profil01Proba E a examenului de Bacalaureat 2013, a fost susţinută astăzi la matematică, respectiv istorie de 2.989 de elevi din judeţul Alba, după ce au fost înscrişi 3.252 de elevi dintre care 2.523 au fost înscrişi la matematică şi 730 la istorie.  Procentul de absenţi a fost de 8%.

Proba la matematică a fost susţinută de elevii care au terminat la profilul real: matematică informatică, tehnologic sau ştiinţe ale naturii, iar Ministerul Educaţiei Naţionale a pregătit patru variante diferite de subiecte. Proba la istorie a fost susţinută de elevii care au terminat la profilul uman: filologie, ştiinţe sociale sau pedagogic.

Primul incident la Bacalaureat 2013 a fost înregistrat astăzi când doi elevi din Alba, Baia de Arieş au fost eliminaţi din examen pe motiv că au avut telefoanele mobile la asupra lor. Cei doi susţineau proba la matematică, după ce au terminat liceul la profilul tehnologic. Absolvenţii au spus că au uitat, din neglijenţă telefoanele asupra lor şi că nu a fost o tentativă de fraudă. În urma incidentului elevii au fost eliminaţi şi au primit nota 1.

Datele au fost furnizate de vicepreşedintele Comisiei de Bacalaureat, Dan Cherecheş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea