Rămâi conectat

Ştirea zilei

Azets sărbătorește 10 ani în România și o cifră de 700 de angajați

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În anul în care împlinește un deceniu de activitate în România, Azets a ajuns la cifra de 700 de salariați și continuă angajările în toate cele patru orașe din țară în care s-a extins. Azets este lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în țările nordice, divizia din România având sediul central la Sibiu și alte puncte de lucru în Alba-Iulia, Timișoara și Brașov.

Azets sărbătorește în decembrie 2018 un deceniu de activitate în România iar anul aniversar a început cum nu se poate mai bine pentru companie. Azets Insight a atins cifra de 700 de angajați, cei mai mulți fiind la Sibiu, oraș în care a deschis primul birou din România.

Azets și-a extins echipa din România

Compania a început activitatea în România în 2008, la Sibiu, sub denumirea de Visma Services. La finalul anului 2016, divizia BPO a trecut de la Visma la CogitalGroup, iar după un proces complex de rebranduire a luat naștere brandul Azets. În cei 10 ani de prezență în România, firma s-a extins în Alba-Iulia, Timișoara și Brașov, crescând într-un ritm accelerat îndeosebi în ultima perioadă. De la 200 de salariați, la finalul lui 2014, compania a ajuns la 500, doi ani mai târziu. În ultimul an, Azets a crescut cu încă 200 de angajați și își propune să se dezvolte în continuare.

„Compania a intrat pe piața din România în anul 2008 și a pornit la drum cu doar trei angajați. Am crescut foarte mult începând din 2013, când eram 32 de angajați  și am ajuns, iată, la o cifră frumoasă de 700 de angajați. Suntem o companie mare, ne-am extins în patru orașe din România și avem planuri mari privind viitorul, astfel că oferim în continuare oportunități de angajare în toate sediile noastre. Ne implicăm cât de mult putem în proiecte comunitare, sociale, educaționale și sportive”, spune Alina Burja, managing director Azets România.

În sediile din Sibiu, Alba-Iulia și Brașov angajații Azets România lucrează în domenii precum Contabilitate, Salarizare, Validare și IT, oferind servicii outsourcing clienților din țările nordice și Marea Britanie. La Timișoara activează departamentul de Research&Development al companiei, unde lucrează ingineri software. Obiectivul companiei este de a ajunge la cifra de 1000 angajați în următorii ani.

10 ani de activitate pe piața din România

Azets sărbătorește în 2018 un deceniu de prezență în România și va marca acest moment special printr-o campanie aniversară ce se va derula pe tot parcursul anului – #Azetsde10.

„2018 este un an de referință pentru noi. Vom sărbători 10 ani de la intrarea pe piața din România printr-o campanie care a fost deja lansată și care se va încheia în luna decembrie, cu o gală aniversară. Sloganul nostru, #Azetsde10, anunță că suntem o companie cu o istorie de 10 ani în România, o companie care încearcă să facă lucruri de 10 și, nu în ultimul rând, o companie care se va implica în cel putin 10 evenimente pe parcursul acestui an aniversar. Sărbătorim alături de angajați și de comunitățile în care avem sedii”, a mai spus Alina Burja, managing director Azets România.

Brandul Azets este prezent în Norvegia, Danemarca, Finlanda, Suedia și România, având aproape 3.000 de angajați ce deservesc un portofoliu de peste 20.000 de clienți. Azets oferă o gamă largă de servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță, devenind, totodată, o prezență internațională puternică și în domeniul tehnologiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea