Rămâi conectat

Ştirea zilei

Avertizare prin RO ALERT în Alba Iulia, pentru instituirea CARANTINEI. Restricțiile, în vigoare de la ora 00:00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 16 noiembrie 2020 la nivelul Municipiului Alba Iulia, cetățenii au fost informați pe telefon printr-un mesaj RO – Alert, cu privire la instituirea carantinei în localitate începând de la ora 00:00.

Mesajul a fost trimis cu scopul de a avertiza cetățenii, în legătură cu noile reguli care vor intra în vigoare începând din data de 17 noiembrie, ora 00:00. Mesajul a fost însoțit de principalele reguli de urmat pentru evitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

,,ATENȚIE!!!
Având în vedere nivelul ridicat de răspândire a SARS-CoV-2, în baza ordinului comandantului acțiunii începând cu data de 17.11.2020 ora 00.00, timp de 14 zile, pe raza localității dumneavoastră se instituie măsura carantinării. Vă rugăm să respectați indicațiile autorităților și să vă informați doar din surse oficiale. Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol! ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte regulile de protecție! ISU ALBA.” se arată scris în mesajul de avertizare trimis de către autorități.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea