Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Avertizare hidrologică: COD PORTOCALIU de INUNDAȚII în Alba. Zonele vizate

FURDUI Alexandru

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Avertizare hidrologică: COD PORTOCALIU de INUNDAȚII în Alba. Zonele vizate

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o alertă de cod portocaliu de inundații valabil și pentru județul Alba, până la data de 27 septembrie, la ora 12:00.

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE pe râurile din bazinele hidrografice: Arieş – bazin amonte S.H. Câmpeni, județul: Alba.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice: Arieş – bazin amonte S.H. Scărişoara.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O tânără din Alba, mamă și antreprenoare dedicată: Delicate Lace, povestea brand-ului creat de trei generații de femei. ”Am crescut printre dantele, voaluri şi cu sunetul de fundal al maşinii de cusut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără din Alba, mamă și antreprenoare dedicată: Delicate Lace, povestea brand-ului creat de trei generații de femei. ”Am crescut printre dantele, voaluri şi cu sunetul de fundal al maşinii de cusut” „Am crescut printre dantele, voaluri şi cu sunetul de fundal al maşinii de cusut, toate acestea datorită mamei mele, a cărei pasiune pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea