Avertismentul unui expert în boli infecțioase din SUA: „O mulțime de oameni vor muri”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Încercarea de a obține imunitate colectivă la coronavirus ar putea duce la pierderi masive, a avertizat doctorul Anthony Fauci, în legătură cu imunizarea naturală a populației.

Citat de către CNN, expertul principal în boli infecțioase din Statele Unite ale Americii a declarat că foarte mulți oameni ar muri dacă SUA ar permite imunizarea naturală a populației.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Dacă toată lumea l-ar contracta, chiar și cu procentul relativ mare de oameni fără simptome… o mulțime de oameni vor muri”, a spus Fauci.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Anthony Fauci a precizat că foarte mulți americani fac parte din categoriile de risc. Concret, doctorul se referă la persoanele obeze, la cei cu hipertensiuni arterială și la cei du diabet.

„Te uiți la Statele Unite ale Americii cu epidemia noastră de obezitate așa cum a fost. Cu numărul de persoane cu hipertensiune arterială. Cu numărul de persoane cu diabet. Dacă toată lumea s-ar infecta, numărul morților ar fi enorm și total inacceptabil,” a subliniat epidemiologul.

Pentru ca populația unei țări să fie considerată că s-a imunizat colectiv trebuie ca aproximativ 70% din populație până la 90% să devină imună la boală prin mai multe metode. Fie s-au îmbolnăvit, fie s-au recuperat sau au fost vaccinați.

Studiile nu arată, momentan, dacă supraviețuitorii coronavirus au imunitate, deși există cercetători care au susținut ideea imunizării colective prin expunerea la coronavirus.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419