Avertisment pentru prefectul și subprefectul de Alba, Gheorhe Feneșer și Cornel Murg

Dan SimedruDeputatul liberal de Alba, Dan Coriolan Simedru, a transmis astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, un avertisment către prefectul și subprefectul de Alba, respectiv Gheorhe Feneșer și Cornel Murg, prin care le aduce la cunoștință celor doi înalți funcționari publici apolitici faptul că este ilegal să faci campanie electorală în favoarea unor partide politice.

Parlamentarul a declarat că “PSD-ul și minusculii săi aliați (n.a. PC și UNPR) pregătesc fraudarea alegerilor europarlamentare, prin toate acțiunile pe care le fac în disprețul public.”

ELIT

 Un exemplu în acest sens, oferit de Dan Simedru, este cel al prefectului și subprefectului de Alba, cărora le transmite public “să se abțină și să nu mai participe la procesul electoral, să respecte legea care este în vigoare și nu legea pe care o anunță șeful lor de partid, Liviu Dragnea, că o va promova.”

Liberalul a explicat că vicepremierul Dragnea și-a anunțat intenția de a promova un proiect de lege prin care funcțiile de prefect și subprefect ar urma să devină din nou politizate, demers catalogat de parlamentar drept o cacealma marca Dragnea, de genul legii descentralizării sau proiectul privind regionalizarea.

Pentru a fi mai convingător, fostul prefect liberal de Alba Dan Simedru a conchis: Dacă voi constata că în această săptămână, cei doi vor mai avea acțiuni și activități de implicare directă sau indirectă în camapnia electorală, oferind sprijin partidelor politice, voi cere în Parlamentul României aplicarea legii și tragerea lor la răspundere.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă: PNL Alba nu negociază funcții. Posturile din deconcentrate trebuie ocupate prin concurs

După cum am afirmat încă din timpul campaniei electorale, PNL Alba nu negociază funcţii, ci susţine ocuparea, pe baza principiului… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

5 Comentarii

rococo 20 mai 2014 at 17:48

Dar de marinerul care sa da in spectacol electoral ori de cate ori poate nu ai nimic de spus ? Atrage-i si lui atentia ! Sau mai sti, poate ca aluia nici nu ii pasa de asta. Dar poate ca alegatorilor pnl, le va pasa ca te legi doar acolo unde vrei.

Carcotasul 21 mai 2014 at 14:02

Ce imi place, „ca s-a ajuns” si Sañedru, a juns „constatator”! Constata de toate, unele mai „mari ineptii” ca celelalte! Sañedre baiatule, tu stii din propia experienta, ce Dracu, ca functia de Prefect, desi declarata „apolitica”, ESTE POLITIZATA LA MAXIMUL! Mai scoate dragule capul din „Clubul de Hora Calugareasca”, ca sa mai vezi realitatea, asa trunchiata, cum te ajuta pe tine capul, sa o vezi! Inca nu am vazut pe Kkrau, sau Moliceanu, sa numeasca vreum prefect de la Romania Mare, de exemplu, chiar daca ulterior Prefectul isi dadea demisia(declarativ), din partid, ca de fapt el ramanea, „membru secret”!

Carcotasul 21 mai 2014 at 14:04

„Tara arde si baba se piaptana”! O jigodie, si constat cu tristete ca JIGODIILE, au mare trecere in Partidul PeNaL!

Alexa 21 mai 2014 at 20:22

Constat ca o jigodie ca tine inca mai traieste. Fa lumii intregi un bine si sinucide-te!!!!!!!!!!

Mititica 21 mai 2014 at 14:14

Doar arata cu degetul unii spre altii. N-am vazutul unul cu ceva concret: daca ajung in Parlamentul European, fac aia sau ai’lalta, plus ceva dovezi cum ca poate si vrea sa faca.

Comentariile sunt oprite