Rămâi conectat

Ştirea zilei

Aventurile unui bărbat din Teiuș care a plecat din carantină, a spart o locuință și l-ar fi agresat pe proprietar: S-a ales cu dosar penal și amendă de 3.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 32 de ani, din Teiuș s-a ales cu dosar penal și amendă de 3.000 de lei după ce un cetățean a sesizat faptul că ar fi pătruns, fără drept, în locuința sa și l-ar fi agresat.

Ieri, 30 mai, în jurul orei 21,30, polițiștii din Teiuș au intervenit la o locuință din oraș, unde un cetățean a sesizat faptul că, un bărbat ar fi pătruns, fără drept, în locuința sa și l-ar fi agresat.

Polițiștii au identificat un bărbat de 32 de ani, din Teiuș, față de care a fost întocmit dosar penal, pentru lovire sau alte violențe și violare de domiciliu. Cu ocazia verificării lui, în bazele de date, s-a constatat că ar fi trebuit să se afle la domiciliu, fiind carantinat, ca urmare a revenirii din străinătate.

A fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, în conformitate cu Legea 55/2020.

Stimați cetățeni, având în vedere că virusul este în continuare prezent, vă recomandăm să nu vă expuneți la riscul de a vă infecta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea