Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir, în etapa a 12-a a Ligii a 3-a | Examen în “orașul viorilor”

Gruparea de sub Drăgana are examen mâine, de la ora 14.00, la Reghin, în “orașul viorilor”, un meci contând pentru etapa a 12-a a eșalonului terț.

Este un joc important în economia stagiunii, în condițiile echilibrului existent în Seria a 5-a, ce are 9 echipe “întinse” pe distanța a 5 puncte, între locurile 5 (Sticla Turda – 17 puncte) și 13 (Avântul Reghin – 12 puncte)!

ELIT

Condusă din teren de antrenorul Lucian Itu (dublă în etapa anterioară), gruparea de sub Drăgana traversează o perioadă fertilă materializată în 5 întâlniri fără eșec, cu două remize externe, la Alba Iulia și Cisnădie, “roș-albaștrii” urcând pe poziția a 10-a, cu 14 puncte. Nu același lucru se poate spune despre adversari, aflați în picaj, locul al 13-a, cu 12 puncte, după o serie de 4 jocuri fără victorie (numai două puncte), dintre care două pe teren propriu (0-1 cu CSC Sânmartin și 1-1 cu Sticla Arieșul Turda), însă, atenție, combatantele pot inversa pozițiile din clasament, în cazul unui succes al Avântului, ce-l are în linia mediană pe Covaciu, fost component al oaspeților.

Cugirenii mizează pe un lot subțire numeric, în condițiile în care Lang și Coltor și-au încheiat colaborarea cu Metalurgistul, iar Bold și Vitinha au părăsit, accidentați, terenul în timpul jocului precedent cu Gloria Bistrița. Trei duble directe în Liga a 3-a între cele două echipe, ultima acum două ediții, 2017-2018, cu două succese ale Cugirului (3-1 și 1-0, în deplasare), singura victorie reghineană consemnându-se în 2016, în prima etapă, 1-0, din penalty

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...