Rămâi conectat

Sport

Avântul Reghin – CS Ocna Mureș 0-0, în etapa a 11-a a Ligii a 3-a | „Soda dragă”, a doua remiză externă la rând

Dan HENEGAR

Publicat

în

Remiză albă în etapa a 11-a a eșalonului terț, între vecinele de clasament din Seria a 9-a, Avântul Reghin (locul șase) și CS Ocna Mureș (poziția a 7-a), aflate la egalitate de puncte.

Echipa din orașul salin a reușit al doilea egal consecutiv în deplasare, după cel din runda precedentă de la Turda, când a egalat la ultima fază, prin Tegbo, jucătorul nigerian care la Reghin a intrat la pauză tocmai în intenția de a da mai multă forță ofensivei. În „orașul viorilor” a fost un joc disputat sub semnul echilibrului, cu o notă în plus pentru vizitatori, ce și-au creat mai multe oportunități (Ceaca, Cioară, Coltor), ce puteau fi fructificate, cu mai multă atenție, ocnamureșenii fiind cuprinși de regrete întrucât puteau pleca cu toate punctele în chimir.

Nemulțumire în vestiar după acest egal mincinos în deplasare. Ne-am creat multe ocazii, dar nu am avut luciditatea și liniștea necesare să marcăm, nu a vrut să intre. Ne odihnim și de luni la antrenament că avem o serie de foc”, a punctat antrenorul Paul Ciucă.

A treia deplasare la rând pentru elevii lui Paul Ciucă a însemnat totodată prima partidă stagională în care buturile portarului Eduard Mihail (a avut o intervenție bună, la un șut din voleu, la colțul lung) au rămas neperforate. În schimb reghinenii sunt la al treilea egal alb la rând, după punctele scoase la Alba Iulia și Bistrița. Avântul traversează o perioadă de secetă: doar 3 puncte în 8 jocuri, ultimul succes datând din etapa a 3-a (10 septembrie), 1-0 cu Sticla Turda.

Oaspe’ii au abordat confruntarea cu gândul la revanșă pentru eșecul din tur, 0-1, pe propriul teren, primul stagional sub comanda lui Paul Ciucă. De altfel Avântul câștigase toate disputele directe din ultimii ani, în sezonul trecut impunându-se cu 4-1 la Ocna Mureș și 5-4 acasă.

Ocnamureșenii vor reveni după o lună pe iarba de acasă, etapa viitoare fiind duelul dificil cu Unirea Ungheni. Până la finalul anului, programul este unul delicat, cuprinzând confruntări cu primele 4 clasate, după jocul de săptămâna viitoare urmând cele cu Metalurgistul Cugir (deplasare), Viitorul Cluj (acasă) și CS Hunedoara (deplasare)

Echipe

Avântul:

Bucin/ cpt – Bugnar, Hasnaș, R. Suciu, Nimrod, D. Chirilă, D. Popa, Harko,  Vrabie, Ad. Murar, Șerbănați: Csegoldi, D. Crișan, G. Chirilă, Toth, Sămărghitan, R. Moldovan, M. Pop, P. Pașca, M. Bucur. Antrenor Vilmoș Stoica – principal

CS Ocna Mureş: Ed. Mihai – Cunțan, Haiduc, D. Lupșan, Al. Kiraly – Casian (46, Tegbo) – Căt. Creț, Frențiu, Socaci/ cpt., Cioară (70, Coltor) – Ceaca (85, Cl. Marcu). Pe bancă: An. Anghel, Hetea, Pintilie, Neșan, Ov. Truță. Antrenor Paul Ciucă – principal, Romeo Arinar – secund

Arbitri Roxana Recorean (Mediaș), E. Tocai (Alma), D. Nagy (Mediaș) Observatori B. Dragoș (Făgăraș), V. Călușer (Voiniceni)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Târg de Crăciun la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia | Strângere de fonduri pentru dotarea și modernizarea bibliotecii

Dan HENEGAR

Publicat

în

După modelul de succes din 2022, când s-au strâns fonduri pentru realizarea unui teren de sport acoperit, lucrările fiind în desfășurare, și în acest an Târgul de Crăciun al Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia are un scop bine definit: crearea unei biblioteci funcționale, sub deviza “Împreună pentru școala noastră”. Printr-un parteneriat cu Narada, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare