Avantajele crizei – credite tot mai ieftine

Paul Voicu - Primar 2020

Kiwi Finance a lansat, în cadrul unui parteneriat cu o bancă, un produs de creditare ipotecar cu o dobandă variabilă la momentul actual de 4,44%, pentru achiziţionarea de imobile, nevoi personale, refinanţarea altor credite sau consolidări de credite. Dobânda este calculată după formula 3,3% marjă fixă plus Euribor 6M (ceea ce inseamnă că o dată la 6 luni se recalculează rata în funcţie de noua dobandă). Alte costuri constau într-un comision lunar în valoare de 0,1% la sold şi un comision de analiză de 3%, în timp ce DAE ajunge la 6,09%, pentru un credit acordat pe 360 luni.
Potrivit reprezentanţilor societăţii Kiwi Finance produsul va fi acordat doar pentru 200 de clienţi, dar este posibil ca, în funcţie de rezultate, să se decida, împreună cu banca parteneră, prelungirea acordării acestui tip de credit. Caracteristicile creditului co-branded Banca – KIWI Finance sunt identice din punct de vedere al costului atât pentru creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca, cât şi pentru creditele de achiziţie şi sunt acordate pe o perioadă maximă de 30 de ani. Finanţarea se acordă pentru maxim  85% din valoarea evaluată a garanţiei, constând într-o ipotecă pe casă sau apartament. Destinaţia creditului vizează achiziţionarea de imobile, nevoi personale, refinanţarea altor credite sau consolidări de credite, iar aprobarea financiară a creditului durează intre 7 şi 10 zile.
De exemplu, pentru un credit in valoare de 50.000 de euro, nivelul primei rate lunare este de 302 euro şi descreşte până la 252 de euro, o dată cu încheierea contractului. Valoarea totală plătibilă de consumator ajunge la 101.526 de euro, pe o perioadă de maxim 30 de ani, iar pentru un credit în valoare de 30.000 euro, rata lunară este de 201 euro.
GBC broker de credite este partenerul local al liderului naţional în brokerajul de credite –KIWI Finance – cu credite intermediate în primele 7 luni din 2010 în valoare de  53,7 milioane EURO. Vino la sediul nostru de pe strada Cloşca şi află în cateva minute cât este rata la acest tip de credit.
GBC broker de credite vă oferă consiliere gratuită în ceea ce priveşte creditele existente şi ceea ce puteţi face astfel încât să vă diminuaţi din povara ratelor. Dacă aveţi întrebări puteţi să ni le adresaţi pe adresa de mail: alba@kiwifinance.ro   sau la sediul nostru de pe strada Cloşca Nr.4
Dacă doriţi să deveniţi consultant financiar şi să vă alăturaţi echipei noaste depuneţi  un CV la sediul nostru sau pe e-mail.
Un client informat este întotdeauna mai isteţ!
Andreea Gherman

ELIT

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...