Rămâi conectat

Curier Județean

Avansări în grad la Jandarmeria Alba: 45 de jandarmi și-au câștigat o nouă tresă pe epoleții uniformei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avansări în grad la Jandarmeria Alba: 45 de jandarmi și-au câștigat o nouă tresă pe epoleții uniformei

Astăzi, 2 august, 45 de cadre militare, 4 ofițeri și 41 de subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare, au fost avansate în gradul următor.

Activitatea s-a desfășurat începând cu ora 09.30, în prezența domnului Nicolae Albu, Prefect al județului Alba, domnului Ion Dumitrel, Președinte al Consiliului Județean Alba, domnului Pleșa Gabriel, Primar al municipiului Alba Iulia, domnului comisar șef de poliție Dogaru Florin, Inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Alba și a domnului maior Fogarași Tristan, Împuternicit Prim Adjunct al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității și persoanele invitate, care le-au înmânat noile grade și le-au transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea