Rămâi conectat

Actualitate

Autovehiculele de transport de marfă şi persoane luate în vizor de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat marți pe principalele artere rutiere ale judeţului, în vederea prevenirii accidentelor în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului rutier de marfă şi persoane precum şi pentru verificarea legalităţii în care se desfășoară acest tip de transport.

actiune politiePotrivit IPJ Alba, “cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au depistat şi sancţionat 73 de abateri contravenţionale ale transportatorilor de marfă şi 19 ale transportatorilor de persoane, majoritatea sancţiunilor fiind aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 8.969 lei, iar cea a bunurilor confiscate este de 616 lei.

De exemplu, în jurul orelor 11,45, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş au oprit pentru control, pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Timboeşti, judeţul Vrancea.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele 280 de kilograme de acumulatori auto din plumb, în valoare de 616 lei, erau transportate ilegal, şoferul neputând prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 1, lit. e din Legea 12/1990 şi au luat măsura reţinerii acumulatorilor, în vederea confiscării.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea