Autostrada Sebeș-Turda NU se va deschide circulației în ACEST weekend. Luni dimineața este programată recepția

Autostrada Sebeș-Turda NU se va deschide circulației în ACEST weekend. Luni dimineața este programată recepția!

Deschiderea loturilor trei şi patru ale Autostrăzii A 10 Sebeş-Turda NU se va face în weekend, luni dimineața fiind programată recepția, iar în funcție de ce se va constata se va da sau nu undă verde circulației rutiere.

ELIT

Așa cum a declarat pentru presa națională Narcis Neaga, director la Compania Naţională de Administrare Infrastructurii Rutiere loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebeş-Turda se vor deschide circulației în câteva zile.

Contactat de ziarulunirea.ro, Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR a declarat că ”luni dimineața este programată recepția pe loturile 3 și 4. În funcție de ce se constată la recepție s-ar putea da drumul la circulație”.

Potrivit datelor oficialilor CNAIR, lotul 3 al autostrăzii Sebeş-Turda, între Aiud şi Decea, în lungime de circa 12,4 km este finalizat în proporţie de 100%. Din datele privind stadiul proiectelor în derulare rezultă că cei 12,4 km de autostradă se vor inaugura în cursul acestei luni. Mai mult, oficialii CNAIR decontează o factură în valoare de circa 20 milioane lei pentru construcţia lotului 3 al autostrăzii Sebeş-Turda. Luna trecută, Tirrena Scavi a primit aproximativ 1,1 milioane de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Proiectantul autostrăzii Sebeş-Turda, Lot 3 în valoare de circa 420 milioane lei este firma Aecom Ingenieria SRL, consultant – DRDP Cluj, iar constructor – asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana per Condotte D’Acqua SpA . În prezent, proiectul are nevoie doar de un aviz în cadrul Consiliului Tehnico Economic – Siguranţa Circulaţiei CNAIR. Lotul 4 de autostradă, dintre Decea şi Turda a fost construit de Porr Construct SRL, valoarea lucrărilor fiind de circa 470 milioane lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

ducu 27 iulie 2018 at 9:38

BATAIE DE JOC CINEVA O SA PLATEASCA PT ASTA ,E GATA 10 LUNI SI OAMENII MOR PE DRUMURI RELE SI INGHESUITE PRIN SATE . CINERVA ARE INTERES SA NU SE DESCHIDA SI TARE AS VREA SA STIM CINE ? SI DE CE?

Ilie 27 iulie 2018 at 12:25

Rusine sa va fie,nesimtitilor!!!trebuie sa vina vreo analphabeta sau vre un gusat penal sa taie panglica???

Adrian 27 iulie 2018 at 12:33

Ducule cum cine? Guvernul a fost interesat să nu deschidă fiindcă nu aveau bani să plătească constructorilor la predarea autostrăzii.

apoliticul 27 iulie 2018 at 12:44

Boii mor si pe autostrada nu numai pe drumurile nationale.
Voi cu asociatiile voastre ar trebui sa raspundeti in fata legii pentru acuzatiile pe care le faceti.Sint convins ca constructorul pompeaza bani in asociatia voastra tocmai pentru ai cosmetiza imaginea.

Ilie Dumitru 27 iulie 2018 at 14:25

Mare ti e gradina Ta,Doamne!!Numai paranoia la orice pas.
Adevarul este ca acesti guvernanti,de 27 de ani,nu stiu decat sa FURE!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...