Autostrada Sebeș-Turda, lotul 3: Prima autostradă care se va deschide în 2018

Lotul 3 al autostrăzii Sebeș-Turda, de o lungime de 12,4 km, se va inaugura în cursul lunii iunie. Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere decontează facturi pentru prima autostradă ce urmează a se inaugura în cursul acestei luni.

Potrivit datelor oficialilor CNAIR, lotul 3 al autostrăzii Sebeş-Turda, între Aiud şi Decea, în lungime de circa 12,4 km este finalizat în proporţie de 100%. Din datele privind stadiul proiectelor în derulare rezultă că cei 12,4 km de autostradă se vor inaugura în cursul acestei luni. Citește și: FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: La nodul rutier de la Lancrăm au fost aduse noi utilaje. Mobilizarea, încă destul de slabă

ELIT

Mai mult, oficialii CNAIR decontează o factură în valoare de circa 20 milioane lei pentru construcţia lotului 3 al autostrăzii Sebeş-Turda. Citește și: VIDEO: Surpriză pe Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: A început să se toarne balast stabilizat, etapă premergătoare covorului asfaltic, lângă drumul județean care duce spre comuna Ciugud

Luna trecută, Tirrena Scavi a primit aproximativ 1,1 milioane de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Proiectantul autostrăzii Sebeş-Turda, Lot 3 în valoare de circa 420 milioane lei este firma Aecom Ingenieria SRL, consultant – DRDP Cluj, iar constructor – asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana per Condotte D’Acqua SpA . În prezent, proiectul are nevoie doar de un aviz în cadrul Consiliului Tehnico Economic – Siguranţa Circulaţiei CNAIR.

Mihail David - 2020

Sursa: capital.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Unu din Alba 8 iunie 2018 at 12:41

Chiar sunt curios daca nu se va gasi iar nod in papura sa o tina inchisa. Sper ca nu

A10 8 iunie 2018 at 20:13

Eu sper sa gasesaca ceva sa o tina inca inchisa, un melc ce o ramas pe asfalt, un fir de iarba ce nu o fost taiat, ceva ceva trebuie gasit altfel ii prea nasoala treaba ca sa o deschida.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...