Ziarul Unirea
 

VIDEO: Surpriză pe Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: A început să se toarne balast stabilizat, etapă premergătoare covorului asfaltic, lângă drumul județean care duce spre comuna Ciugud

Faptul că Pizzarotti, antreprenorul general s-a mobilizat mai mult în apropierea viitorului nod rutier Alba Iulia Nord, începe să se devină evident în teren.

Astăzi, în apropierea drumului județean care merge spre comuna Ciugud, a început să se pună balast stabilizat, etapă premergătoare asfaltării.

Citește și:  FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul I: Circulația mutată la Valea Orzii și la Limba, în apropierea podului de peste râul Mureș

În ultima lună, constructorul lotului 1 s-a concentrat mai mult pe porțiunea de la râul Ampoi, Alba Iulia Nord, dealul de la Pârâul Iovului. Profitând de pământul excavat de la dealul Pârâul Iovului, astăzi, 6 iunie, basculantele transportau pământul pentru terasamentele din apropierea râului Ampoi.

În aporpierea drumului județean care duce spre Ciugud, așa cum am menționat anterior, se lucra la balast stabilizat, iar în zona celuilalt drum județean, DJ 107C, care merge spre Ciugud-Berghin, sunt aproape terminate cele două culee pentru pasajul rutier.

Și astăzi, cea mai intensă activitate era la dealul de la pârâul Iovului, unde zeci de basculante transportau pământul excavat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...