Autostrada Sebeș – Turda: Contractele de supervizare a lucrărilor se vor încheia pe o perioadă de 6 ani

autostrada1CNADNR a lansat licitațiile pentru supervizarea lucrărilor la cele 4 loturi ale Autostrăzii Sebeș – Turda. Valoarea totală estimată este de 45.983.920 de lei fără TVA, adică aproximativ 10 milioane de euro – câte 11.495.980 de lei pentru fiecare lot.

Se solicită ”servicii de supervizare a proiectării și execuției lucrărilor la standarde de înaltă calitate, evaluarea și aprobarea lucrărilor, materialelor, echipamentelor, etc., astfel încât antreprenorul să execute lucrări de bună calitate și să finalizeze Proiectarea și Lucrările în perioada de execuție specificată în contract”, se arată în cele patru anunțuri publicate în SEAP.

ELIT

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 9 septembrie 2014 iar după atribuire contractele se încheie pe o perioadă de 72 de luni.

Având în vedere nelipsitele contestații se pare că lucrurile nu se vor ”mișca” spectaculos, cel puțin până în toamnă iar stadiul în care se află demersurile făcute pentru demararea lucrărilor pe toate cele 4 loturi.

Astfel, dacă la lotul 4 (Turda – Decea) au început decopertările (FOTO), lotul 3 se află la sfârșitul perioadei de proiectare, iar pentru loturile 1 și 2, din cauza contestațiilor, nu s-a stabilit încă, oficial, cine vor fi constructorii, iar în aceste condiții, termenul de finalizare avansat ca fiind sfârșitul anului 2015 pare acum mai mult decât optimist.

FOTO: peundemerg.ro

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

3 Comentarii

Cetateanul 25 iulie 2014 at 22:24

Sa se faca supraveghieri serioase din partea arheologilor. Fara batai de joc cum se obisnueste pe la noi!

Horea 26 iulie 2014 at 20:21

Chiar astazi (26.07.2014) am vazut imaginea foto care insoteste acest articol.
In plus in preajma escavatorului era deja ridicata o movila de pamant.

Drumar 27 iulie 2014 at 15:37

In zona ESCAVATORULUI se face legatatura cu Autostrada Transilvania.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...