Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Autostrada Sebeș – Turda: Contractele de supervizare a lucrărilor se vor încheia pe o perioadă de 6 ani

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

autostrada1CNADNR a lansat licitațiile pentru supervizarea lucrărilor la cele 4 loturi ale Autostrăzii Sebeș – Turda. Valoarea totală estimată este de 45.983.920 de lei fără TVA, adică aproximativ 10 milioane de euro – câte 11.495.980 de lei pentru fiecare lot.

Se solicită ”servicii de supervizare a proiectării și execuției lucrărilor la standarde de înaltă calitate, evaluarea și aprobarea lucrărilor, materialelor, echipamentelor, etc., astfel încât antreprenorul să execute lucrări de bună calitate și să finalizeze Proiectarea și Lucrările în perioada de execuție specificată în contract”, se arată în cele patru anunțuri publicate în SEAP.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 9 septembrie 2014 iar după atribuire contractele se încheie pe o perioadă de 72 de luni.

Având în vedere nelipsitele contestații se pare că lucrurile nu se vor ”mișca” spectaculos, cel puțin până în toamnă iar stadiul în care se află demersurile făcute pentru demararea lucrărilor pe toate cele 4 loturi.

Astfel, dacă la lotul 4 (Turda – Decea) au început decopertările (FOTO), lotul 3 se află la sfârșitul perioadei de proiectare, iar pentru loturile 1 și 2, din cauza contestațiilor, nu s-a stabilit încă, oficial, cine vor fi constructorii, iar în aceste condiții, termenul de finalizare avansat ca fiind sfârșitul anului 2015 pare acum mai mult decât optimist.

FOTO: peundemerg.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea