Rămâi conectat

Ştirea zilei

Autostrada A10 Sebeș-Turda, stadiul lucrărilor la finalul lunii mai 2020: Prima dată când grecii de la Aktor depășesc Pizzarotti la progresul fizic lunar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CNAIR a publicat oficial stadiul lucrărilor pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, la finalul lunii mai 2020. Potrivit informațiilor furnizate de compania care administrează infrastructura rutieră, pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, progresul fizic a ajuns la 88,5 procente, iar pe lotul 2 la 70,3. Practic pe lotul 1, în luna mai s-a înregistrat un progres fizic de 2,5 procente, iar pe lotul 2 de 3,2 procente.

Este o premieră în acest an, pentru prima dată grecii de la Aktor reușesc să realizeze un progres fizic lunar mai mare decât constructorul lotului 1. Chiar dacă aceste 3,2 procente nu înseamnă un progres extraordinar, cel puțin începe să se vadă lumina de la capătul tunelului și pe lotul 2.

Pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, principalele probleme sunt la nodurile rutiere, la cel de la Sebeș, unde lucrările sunt întârziate și la Alba Iulia Nord, unde constructorul Impresa Pizzarotti, este blocat la viaductul peste calea ferată, neputând efectua lucrări întrucât nu sunt relocați stâlpii de înaltă tensiune.

Pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, Aktor promite să crească mobilizarea, iar în această lună se așteaptă de la CESTRIM autorizarea pentru a doua stație de asfalt care i-ar permite să toarne mai repede și pe mai mulți kilometrii covorul asfaltic.

Foto: peundemerg.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea