Autostrada A10 Sebeș-Turda, stadiul lucrărilor la finalul lunii mai 2020: Prima dată când grecii de la Aktor depășesc Pizzarotti la progresul fizic lunar

CNAIR a publicat oficial stadiul lucrărilor pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, la finalul lunii mai 2020. Potrivit informațiilor furnizate de compania care administrează infrastructura rutieră, pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, progresul fizic a ajuns la 88,5 procente, iar pe lotul 2 la 70,3. Practic pe lotul 1, în luna mai s-a înregistrat un progres fizic de 2,5 procente, iar pe lotul 2 de 3,2 procente.

Este o premieră în acest an, pentru prima dată grecii de la Aktor reușesc să realizeze un progres fizic lunar mai mare decât constructorul lotului 1. Chiar dacă aceste 3,2 procente nu înseamnă un progres extraordinar, cel puțin începe să se vadă lumina de la capătul tunelului și pe lotul 2.

ELIT

Pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, principalele probleme sunt la nodurile rutiere, la cel de la Sebeș, unde lucrările sunt întârziate și la Alba Iulia Nord, unde constructorul Impresa Pizzarotti, este blocat la viaductul peste calea ferată, neputând efectua lucrări întrucât nu sunt relocați stâlpii de înaltă tensiune.

Pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, Aktor promite să crească mobilizarea, iar în această lună se așteaptă de la CESTRIM autorizarea pentru a doua stație de asfalt care i-ar permite să toarne mai repede și pe mai mulți kilometrii covorul asfaltic.

Foto: peundemerg.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...