Rămâi conectat

Actualitate

Austria se opune aderării României la Schengen. Jurnalistul Ionuț Cristache: „Peste 7500 de firme austrice fac afaceri cu “interlopii” români”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Austria se opune aderării României la Schengen. Jurnalistul Ionuț Cristache: „Peste 7500 de firme austrice fac afaceri cu “interlopii” români”

În cursul zilei de vineri, 18 noiembrie, ministrul austriac de interne, Gerhard Karner, a declarat că țara sa nu va fi de acord cu extinderea Schengen cu cele trei țări candidate.

Jurnalistul Ionuț Cristache a transmis într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare că acesta este rezultatul politicilor celor de la guvernare.

„Austria numai ce a anunțat că nu ne vrea în Schengen pentru că am eșuat în apărarea frontierelor! Eu îi dau dreptate! De fapt am eșuat nu doar pe frontiere ci și în ceea ce privește apărarea pădurilor, petrolului și băncilor! Peste 7500 de firme austrice fac afaceri cu “interlopii” români, Austria e al doilea cel mai mare investitor străîn în România coruptă și nesigură și probabil țară din UE in care face cele mai mari profituri! Bravo ei! În fond nu e vină Austriei! Asta e rezultatul politicilor celor pe care i-ați votat!”, a scris jurnalistul Ionuț Cristache, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii În căutare de bani pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul trimite ANAF-ul după contribuabilii suspectați că nu-și declară sursele de venit. Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a luat, din nou, la ochi pe românii care fac bani din chirii. „Autoritățile de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea