Audieri pe bandă rulantă în dosarul CRIMEI din PARTOȘ. Anchetatorii au întocmit un cerc de suspecți

De sâmbătă până luni, anchetatorii au audiat aproape 50 de persoane în dosarul de omor deschis după descoperirea unei femei de 80 de ani decedate în grădina propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoş, municipiul Alba Iulia.

Oamenii legii susţin că au un cerc de suspecţi şi că speră să găsească cât mai curând autorul sau autorii crimei. ”Există un cerc de suspecţi, dar nu putem comenta mai mult. Au fost audiate circa 50 de persoane. Luăm în calcul orice variantă. Potrivit autopsiei, moartea victimei a fost foarte violentă”, au declarat surse judiciare.

ELIT

Cornelia Drâmbărean a murit în urma loviturilor primite cu un corp dur în zona capului. Femeia nu s-a putut apăra având în vedere vârsta înaintată şi faptul că se deplasa singură cu greutate. În aceste condiţii, a fost o victimă sigură.

Fiul acesteia, Călin Drâmbărean, de 53 de ani, este internat la Spitalul Judeţean Alba, în stare gravă. Se află în stare de şoc şi nu a putut comunica până în prezent cu anchetatorii, având ochii tumefiaţi şi multiple traumatisme în zona capului şi a feţei. Era cunoscut ca o persoană liniştită şi având o relaţie bună cu mama sa.

Bărbatul a fost găsit încuiat în casă, plin de sânge. Cel mai probabil, după ce a primit câteva lovituri, fiul femeii a reuşit să se refugieze şi să se închidă în interior.

Anchetatorii au sigilat locuinţa pentru a conserva probele şi au instituit pază permanentă în zona acesteia. Crima ar fi avut loc vineri seara sau în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Suspiciuni ridică şi câinele familiei, care nu a lătrat deloc, vecinii şi apropiaţii susţinând că acesta era foarte gălăgios şi lătra la oricine. Prin urmare, este posibil să fie vorba despre un apropiat al familiei, cineva care îi cunoştea pe cei doi şi care ar mai fi fost în vizită la acestia.

Citește și CRIMA de la Partoș. Cunoscut al familiei: Bărbatul atacat are ochii tumefiați și răni la cap de i se vede osul. În cuptor se afla o prăjitură carbonizată, iar câinele nu a lătrat deloc

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...