Rămâi conectat

Curier Județean

Au pus în pericol siguranţa traficului rutier: Șoferi din Alba, prinși beți la volan, fără permis sau cu mașini neînmatriculate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii au depistat în weekend mai mulți conducători auto care au pus în pericol siguranţa traficului rutier. Șoferii, prinși beți la volan, fără permis sau cu mașini neînmatriculate.

La data de 23 aprilie 2021, în jurul orei 20.00, polițiștii din Teiuș, în timp ce acționau pe raza orașului, au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 33 ani, din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul este radiat din circulație, din anul 2017.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 24 aprilie 2021, în jurul orei 15,30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea o motocicletă, pe o stradă din comuna Mihalț, fără să posede permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

La data de 25 aprilie 2021, în jurul orei 19.20, polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia au depistat un minor de 15 ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea, pe raza comunei, o motocicletă neînmatriculată și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de minor, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 25 aprilie 2021, în jurul orei 19.00, polițiștii Biroul Rutier Alba Iulia au depistat pe un tânăr de 16 ani, din localitatea Drâmbar, în timp ce conducea o motocicletă, pe strada Lucian Blaga din Ciugud, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de minor, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea