Au pus în pericol siguranța în trafic: Doi șoferi beți, din Ciugud și din Șpring, depistați de către polițiști. Ce alcoolemie aveau

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Doi șoferi care conduceau sub influența alcoolului au fost depistați, luni, 16 noiembrie de polițiști, în trafic. Un bărbat de 36 de ani, din comuna Ciugud și un bărbat de 43 de ani, din comuna Șpring sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului

La data de 16 noiembrie 2020, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Drâmbar, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 16 noiembrie 2020, în jurul orei 17.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Șpring, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Hăpria, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419