Rămâi conectat

Curier Județean

Au FURAT 220 de lei din dozatoarele de lapte: Trei tineri din județul Alba, CERCETAȚI de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 11 martie 2021, polițiștii din Teiuș au identificat 3 tineri de 15, 17 și 33 de ani. Aceștia au forțat sistemul de închidere al unor dozatoare de lapte și ar fi sustras suma de 220 de lei. Cei trei tineri au fost cercetați și în trecut, pentru fapte similare.

Polițiștii au continuat cercetările pentru documentarea activității infracționale a celor 3 tineri din Ighiu și Crăciunelul de Jos, care sunt cercetați pentru mai multe furturi de bani din dozatoare de lapte. Aceștia ar fi acționat și în Teiuș și ar sustras suma de 220 de lei din două aparate.

La data de 11 martie 2021, polițiștii din Teiuș i-au identificat de 3 tineri, de 15, 17 și 33 de ani, primul din comuna Crăciunelu de Jos, iar ultimii doi din comuna Ighiu, care sunt bănuiți de săvârșirea a două furturi din dozatoare de lapte.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 09/10 martie 2021 , aceștia ar fi forțat sistemului de închidere al aparatelor și ar fi sustras, în total, suma de 220 de lei.

Tinerii sunt aceeași cu cei cercetați și reținuți, de Poliție Municipiului Alba Iulia, pentru fapte similare, săvârșite în noaptea de 09/10 martie, pe raza municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea