Şi-au dat lovitura! – Albaiulieni arestaţi după ce au furat de la CFR materiale în valoare de aproape 7 miliarde de lei

Paul Voicu - Primar 2020

După aproape o jumătate de an, luni 12 decembrie poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Alba împreună cu poliţiştii Postului de Politie Transport Feroviar Alba Iulia au reuşit să identifice principalii suspecţi de comiterea unui furt de componente de infrastructură a CFR, în valoare de 684.687 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că A.A.I., de 20 de ani,  împreună cu C.D.C., de 18 ani şi doi minori de 17 şi 15 ani, toţi din municipiul Alba Iulia, în nopţile de 7/8 şi 18/19 iunie 2011, au pătruns prin efracţie într-o clădire aparţinând Sucursalei Centrului Regional de Întreţinere şi Reparaţii Braşov situară pe raza municipiului Alba Iulia, de unde au sustras mai multe ansamble, subansamble şi piese de schimb pentru instalaţiile de semnalizare şi dirijare feroviară, care au în componenţă metale feroase şi neferoase, bunuri pe care le-au transportat cu maşina şi le-au valorificat la un centru de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase.

ELIT

Cei 4 suspecţi au fost reţinuţi de piliţişti, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de marţi, 13 decembrie, aceştia au fost prezentaţi Tribunalului Alba, cu propunere de punere de arestare preventivă, iar instanţa de judecată a emis faţă de A.A.I. şi C.D.C., mandate de arestare pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. În ceea ce îi priveşte pe cei doi minori a fost dispusă măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor 4 învinuiţi precum şi pentru recuperarea prejudiciului foarte mare. (B.P.)

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

NIK 14 decembrie 2011 at 21:21

Hei si pe cei care aduna materialele astea cind o sai arestati!!!!daca nu ar mai fi cumparatori nar mai fi oferta.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...