Rămâi conectat

Curier Județean

Au alimentat mașina și au plecat fără să plătească – Doi tineri, din Sebeș și Vințu de Jos, au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați pentru furt de carburant

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

hoti minoriPoliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia, în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Alba Iulia, au efectuat, ieri, 6 noiembrie, percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri suspectaţi de comiterea unor infracţiuni, ocazie cu care aceştia au fost identificaţi şi conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii au stabilit că R.F., de 21, din Sebeş şi H.G., de 27 de ani, din Vinţu de Jos, în luna noiembrie 2014, au montat pe autoturismul lor plăcuţe cu numere de înmatriculare sustrase de pe un alt autoturism, după care s-au deplasat în municipiile Sebeş şi Alba Iulia, alimentând cu carburant din mai multe staţii peco, după care au plecat fără să achite.

De asemenea, tot în timpul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 4.30, H.G., în timp ce a condus un autoturism pe raza comunei Vinţu de Jos, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale. În urma coliziunii, B.A., de 44 de ani, din judeţul Mureş, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale.

După accident, H.G., a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de politie. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit că H.G., avea permisul de conducere reţinut în vederea suspendării.

Față de R.F. şi H.G. s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba, urmând ca în data de 07.11.2014 să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de arestare preventivă. În continuare, faţă de cei doi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă pedepsită de  art.228, alin1, art.229 alin.1 lit. b, din Codul Penal, iar faţă de H.G., şi a infracţiunilor de „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de politie”, şi “conducere pe drumurile publice a unei vehicul fără permis de conducere” pedepsite de art. 338 alin.1, şi art. 335 alin.2  din Codul Penal”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea