Rămâi conectat

Curier Județean

Atleta Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia) a câştigat Maratonul Internaţional al Clujului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atleta albaiuliană Ana Rodean a realizat o performanţă extraordinară şi a câştigat azi, 21 aprilie, proba feminină a ediţiei a 3-a a Maratonului Internaţional de la Cluj Napoca. Deşi traversează clipe grele din punct de vedere financiar, Ana Rodean a demonstrat că se poate face sport pe burta goală, în ciuda dezinteresului general. Pe lângă faptul că şi-a adjudecat întâiul titlu din carieră în proba supremă a atletismului, sportiva şi-a îmbunătăţit şi recordul personal.

*4 luni cu 1000 de lei, antrenorul Avram e revoltat!

E o performanţă extraordinară, chiar suprinzătoare ţinând cont de condiţiile de pregătire de care a beneficiat, cu ghilimelele de rigoare. Este un dezinteres total al Universităţii, al primăriei, al consiliulului local. Li s-a interzis o simplă refacere la stadion, n-au beneficiat de susţinătoare de efort în ultimele 6 luni, în vreme ce arbitrii din lotul judeţean au avut alt tratament. Am înţeles că baschetul e prioritar, dar nu e normal să moară celelalte sporturi ca să trăiască baschetul”, s-a revoltat antrenorul Gabriel Avram. Legitimată la CS Unirea Alba Iulia şi CS Universitatea Alba Iulia, Ana Rodean, desemnată cel mai bun sportiv al judeţului în anul 2012 a fost nevoită să  nu participe la campionatele balcanice din Turcia pentru a alerga la Cluj, primul loc fiind recompensat cu suma de 3000 de lei. Cum la Cluj, Rodean a stabilit un nou record personal, un timp de două ore 50 minute şi 52 de secunde. Rodean a fost în 2012 medaliată cu bronz la naţionalele de maraton, îmbunătăţindu-şi acum timpul cu peste 5 minute.

În proba de semimaraton, Alina Boholţan a terminat pe locul 5 (o oră 20 minute şi 17 secunde, un premiu de 250 lei), iar Andra Ologu a abandonat, ambele atlete fiind cu dublă legitiomare CS Unirea – CS Universitatea!

Reamintim că ieri, în Turcia, atleta Mihaela Acatrinei a fost medaliată cu bronz la junioare 1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea