Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Atenție șoferi! Acțiune de amploare a Poliției Rutiere Alba pe DN1 și DN7 pe sensurile Sibiu – Sebeș – Alba Iulia –Deva

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 29-31 august a.c., poliţiştii rutieri, împreună cu cei de ordine publică, vor acţiona pe raza întregului judeţ pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

Vor folosi toate cele 16 aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, aflate în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, care vor fi amplasate în sistem cascadă.

De asemenea, poliţiştii acţionează pentru asigurarea fluenţei traficului rutier pe principalele artere rutiere ale judeţului şi în special pe raza municipiului Sebeş unde sunt înregistrate valori mari de trafic, în special pe sensul Sibiu – Alba Iulia sau Sibiu – Deva, datorită faptului că mulţi dintre românii din străinătate care şi-au petrecut concediul acasă, se îndreaptă spre punctele de trecere a frontierei de vest.

În cursul zilele de ieri, 29 august, a.c., au fost depistaţi şi sancţionaţi, cu amenzi în valoare totală de 42.500 lei, 247  de conducători auto care au încălcat regulile privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre aceştia 151 au încălcat regimul legal de viteză.

Au fost reţinute 6 permise de conducere, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 3 infracţiuni rutiere.

Inspectoratul de poliţie judeţean Alba,  recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată la condiţiile de drum şi trafic şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea