Rămâi conectat

Politică Administrație

Atanasiu: În Alba, fără semnătura lui Teban și a lui Hava, nu va putea candida niciun primar sau consilier local

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fără semnătura copreședinților PNL Alba, Adrian Teban și Mircea Hava, niciun consilier local sau primar nu va putea candida la alegerile locale din 2016, a afirmat, duminică, prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu.

”Fără semnătura lui Adrian Teban și a lui Mircea Hava nu va putea să candideze niciun consilier local și niciun primar în județul Alba, fiindcă ei sunt cei care vor semna listele electorale și decizia se va lua pentru toți într-o structură județeană. Pentru primarii reședință de județ decizia se va lua într-o structură națională”, a afirmat Atanasiu.

Senatorul a mai spus că până în decembrie PNL va avea definitivate listele cu candidați care, în această perioadă, intră într-o cursă internă.

”În toată țara, și la Alba nu e altfel, încercăm să ne desemnăm candidații în această perioadă. Sperăm ca până în decembrie să reușim peste tot. La nivel local, se propun candidații, se vede care au cele mai mari șanse, care merită să ne reprezinte pe noi, PNL, într-o asemenea cursă, că sunt și oameni care iau votul dar nu merită să ne reprezinte într-o cursă”, a afirmat Atanasiu.

Senatorul a mai arătat că primarii care nu au probleme juridice sau electorale vor fi susținuți, iar unde există aceste probleme se vor căuta alți candidați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea