Rămâi conectat

Sport

Astăzi, Voinţa Savini Due Sebeş are meci extern cu Naţional Sighişoara, „încălzirea” înaintea derby-ului de la Piteşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Argeş Piteşti – Voinţa Savini Due Sebeş, derby handbalistic pentru locul doi! Vointa Savini Due Sebes - HCM Fagaras96Divizionara secundă de handbal masculin, Voinţa Savini Due Sebeş dispută în această săptămână două partide externe contând pentru Seria B a Diviziei A. Dacă meciul de astăzi, ora 17.00, cu ultima clasată Naţional Sighişoara este o simplă formalitate, în schimb duminică, 4 mai, la ora 11.00, se joacă derby-ul pentru locul secund cu HC Argeş Piteşti, contând pentru etapa a 20-a. Cele două combatante sunt la egalitate, cu 34 de puncte, iar în tur a fost un meci aspru câştigat de gazde cu 25-23. “Va fi o confruntare ce va tranşa ecuaţia poziţiei secunde a ierarhiei, ce va permite participarea la barajul pentru Liga Naţională. Ştim că ne aşteaptă o confruntare cheie, extrem de importantă, în care trebuie să nu pierdem”, a spus antrenorul Alexandru Weber.

*Sâmbătă joacă fetele, în Sala „Florin Fleşeriu”

Să mai spunem că fetele de la HC Alba Sebeş (locul trei), pretendente şi ele la promovare au sâmbătă, 3 mai, de la ora 18.00, în Sala “Florin Fleşeriu” întâlnire cu ACS Bowling Bobowling Sf. Gheorghe (penultima poziţie), după o pauză de 7 săptămâni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea