Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ASTĂZI: Premierul Florin Cîțu vine în județul Alba, în zonele grav lovite de inundații, la Ocoliș, Câmpeni și Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul României, Florin Cîțu, însoțit de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode și alte oficialități, vor efectua o vizită în județul Alba pentru analiza și evaluarea din teren a efectelor fenomenelor meteo periculoase inregistrate in județul Alba în ultimele zile. Oficialitățile sunt așteptate la ora 12:00 în zona Ocoliș.

„Am fost permanent informat despre situația inundațiilor din județul Alba, prin Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne. Am discutat atât cu ministrul de Interne, Lucian Bode, cât și cu secretarul de stat, Raed Arafat. Majoritatea familiilor evacuate din zona Roșia Montană s-au întors la casele lor. Se lucrează la deblocarea Drumului 74A, dar în același timp există trei rute alternative pentru a ajunge în zonă. Aștept de la prefectul județului Alba o evaluare a pagubelor, iar Guvernul va asigura imediat orice ajutor este nevoie pentru a veni în sprijinul celor afectați”, a scris premierul Cîțu pe facebook.

Oficialii din Guvern vor vizita zonele din Apuseni grav lovite de inundațiile din cursul aceste săptămâni pentru a vedea realitățile din teren.

În urma inundațiilor zeci de locuințe au fost distruse total sau parțial, autoturisme și animale au fost duse de ape, drumuri de acces au fost distruse sau blocate și mulți oameni și-au pierdut agoniseala de-o viață.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea