Rămâi conectat

Actualitate

Astăzi, ora 18.30, CSM Lugoj – Volei Alba Blaj, în play-off *Branko Gajic, la o victorie de Medicina!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj este la o victorie de duelul cu Medicina Tg. Mureş pentru un loc european, sub soarele competiţiilor continentale. Nou-promovata revelaţie se luptă pentru un loc 5 în actualul play-off, care ar asigura câştigătoarei un loc în Cupa Challenge sau în Cupa Balcanică, echipa mureşeană, viitorul oponent, având deja „biletele” în buzunar, după ce Unic Piatra Neamţ a făcut act de prezenţă.

Formaţia din „Mica Romă” are 1-0, după un sec 3-0 în Sala „Timotei Cipariu”, în faţa lugojencelor şi trebuie să mai câştige un joc, pentru a accede în etapa a 3-a a play-off-ului la volei feminin. CSM Lugoj şi Volei Alba Blaj au profiluri asemănătoare, echipe ce joacă excelent în faţa propriului public, şi au randament mai scăzut în jocurile externe. Astăzi, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „I.K. Ghermănescu”, va avea loc cel mai important meci din acest campionat pentru CSM Lugoj, un al treilea meci fiind posibil la Blaj, duminică, 31 martie, doar dacă gazdele se impun. „Vrem să terminăm din două partide, pentru a avea şi noi mai mult timp la dispoziţie să pregătim jocurile pentru locurile 5-6. Dacă vom evolua la acelaşi nivel precum la Blaj, nu cred că vom avea emoţii, însă trebuie să ţinem cont că CSM Lugoj are cu totul altă faţă la meciurile de acasă”, a apreciat Sergiu Ştefănescu, preşedintele executiv al formaţiei din Blaj.

Antrenorul sârb Branko Gajic a debutat cu dreptul pe banca tehnică a noii sale formaţii şi speră să reediteze în Banat, succesul din week-end de la Blaj, pentru a putea să pregătească în linişte partidele cu Medicina Tg. Mureş. La precedenta confruntare directă, din sala „Ioan Kunst Ghermănescu”, echipa condusă de fostul secund al echipei naţionale, Paul Bogdan s-a impus dramatic, cu scorul de 3-2, după ce a fost condusă în două rânduri la seturi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea