Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, Rapid – Volei Alba-Blaj *Reabilitare în Capitală, în direct la Digi Sport 3

Dan HENEGAR

Publicat

în

Zdruncinate de severul eşec din partida inaugurală a anului, 0-3 în Sala „Timotei Cipariu” cu campioana şi totodată liderul primei scene, Ştiinţa Bacău, voleibalistele din „Mica Romă” au parte de o săptămână dificilă, cu trei meciuri în 9 zile în Divizia A1. Primul dintre acestea va avea loc vineri, 24 ianuarie, de la ora 18.00, în deplasare cu Rapid, partidă televizată în direct pe Digi Sport 3. Penultima din ierarhie, gruparea din Capitală pare un adversar facil, în condiţiile în care a înregistrat un unic succes (etapa a 8-a, cu Tomis Constanţa) şi are 5 eşecuri la rând, răstimp în care a luat un sigur set!

*Programare dificilă

Dificultate în creştere în privinţa programării partidelor: miercuri, 29 ianuarie, cu CSM Târgovişte (la Blaj), respectiv în 1 februarie, cu Dinamo, bătălia externă cu miză locul secund. Clasată pe ultima treaptă a podiumului, cu 32 de puncte (11 victorii şi două înfrângeri), echipa blăjeană îşi propune reabilitarea în întâlnirea cu formaţia din Giuleşti, nou-promovata învinsă net în tur la Blaj (3-0). „Se anunţă o perioadă foarte dificilă şi trebuie să fim foarte atenţi. Vin confruntări grele cu Dinamo, Medicina Tg. Mureş sau CSM Bucureşti şi e nevoie să jucăm la nivelul maxim şi să nu ne pierdem concentrarea”, a declarat antrenorul Branko Gajic (Volei Alba-Blaj), ce are la dispoziţie pentru etapa a 14-a întregul efectiv, fără probleme medicale. La finele săptămânii trecute, conjudeţenele au suferit o înfrângere fără drept de apel în propriul fief, împotriva băcăuancelor lui Grapă şi caută reabilitarea, după pasul greşit. „Aparent ne aşteaptă un meci uşor cu Rapid şi ne propunem să ne impunem în minimum de seturi posibil. Vizăm un succes cu 3-0 pentru a avea un alt moral pentru disputa cu CSM Târgovişte, una de altă factură”, a mai adăugat Gajic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea