Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, Phoenix Galaţi – CSU Alba Iulia *Deplasare obositoare pentru campioanele lui Popov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sarbatoare CEWL Alba Iulia161Fără junioarele Sica Cuzic (accidentată, hernie de disc, va absenta până la finele sezonului), Mihaela Gherman şi Andreea Beldean (meci aseară la Tg. Mureş cu LPS Alba Iulia Under 18, formaţia pregătită de George Lăncrănjan a câştigat cu 56-51), proaspăt câştigătoare a trofeului Ligii Europei Centrale, CSU Alba Iulia bifează ultimul joc extern al sezonului regulat.

Fetele lui Popov au în faţă cea mai lungă (peste 500 de kilometri) şi obositoare deplasare a stagiunii, pentru întâlnirea cu Phoenix Galaţi (locul 9, fără şanse de calificare în play-off). Nou-promovata de pe malul Dunării pregătită de grecul Paralikas Theodosis are 35 de puncte (10 victorii şi 15 eşecuri) şi reprezintă oponentul în compania căruia CSU a debutat oficial, bilanţul direct fiind net în favoarea studentelor din Cetatea Marii Uniri, trei partide câştigate, toate la Alba Iulia (două în cupă, 87-55, 84-58, respectiv 96-48 în tur).

La întâiul meci abordat din postura de câştigătoare a CEWL, premieră pentru sportul din judeţ, CSU Alba Iulia se prezintă cu 10 victorii consecutive (7 în campionat şi 3 în Liga Europei Centrale) la activ şi sigură de locul secund în ierarhie, cu 46 de puncte (22 de succese, două înfrângeri), ultima rundă fiind sâmbătă, 22 martie, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, cu Universitatea Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea