Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, în Liga Europei Centrale, CSU Alba Iulia – Rucon Spisska Nova Ves

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia-Kara Trutnov47CSU Alba Iulia dispută astăzi, de la ora 18.00, a doua partidă din actuala ediţie a Ligii Europei Centrale, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” împotriva formaţiei slovace Rucon 2014 Spisska Nova Ves. Echipa lui Miroslav Popov este favorită în condiţiile în care în precenta confruntare europeană a învins, săptămâna trecută, tot pe teren propriu, pe Kara Trutnov, scor 86-81, după prelungiri. Anterior, prima adversară albaiuliencelor Kara Trutnov a câştigat în Slovacia, scor 88-64, cu Rucon Spisska Nova Ves, tocmai oponentul de astăzi.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri traversează o perioadă excelentă, obţinând 4 victorii în ultimele partide disputate pe două fronturi, pe lângă succesul din Liga Europei Centrale adunându-se cele de pe prima scenă, cu CSM Oradea, Sepsi Sf. Gheorghe şi CSM Satu Mare.

*Locul cinci în Slovacia

CSU Alba Iulia, deţinătoarea trofeului CEWL are în faţă o echipă clasată momentan pe locul cinci în campionatul intern, din 8 competitoare. Rucon a mai participat în Liga Europei Centrale în ediţia 2012-2013 şi sub comanda antrenorului David Demecko majoritatea sportivelor sunt autohtone, excepţie făcând Nina Bogicevic (Serbia). Partida contează pentru prima etapă a Grupei A, iar în acest an CSU Alba Iulia mai are încă un meci pe teren propriu, în 26 noiembrie, cu Basketball Nymburk. Gruparea universitară a depăşit pozitiv o perioadă încărcată din punct de vedere competiţional, în condiţiile în care a disputat 4 întâlniri oficiale în 8 zile, două dintre acestea fiind încheiate pe muchie de cuţit (Kara Trutnov şi Sepsi SIC Sf. Gheorghe). Nici în această confruntare, Miroslav Popov nu poate conta pe serviciile internaţionalei Elisabeth Pavel, în continuare indisponibilă din pricina unor probleme la metatarsienele piciorului stâng.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea