Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, CSU Alba Iulia – Universitatea Cluj, colocviu studenţesc cu miză! Marta Fodor împotriva fostei echipe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia întâlneşte miercuri, 17 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, pe Universitatea Cluj, un meci cu implicaţii enorme între contracandidate la calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale de baschet feminin.

Întâlnirea este una aparte pentru trei dintre baschetbalistele ce se vor duela pe parchet, ce vor juca împotriva fostei echipe: Marta Fodor (CSU Alba Iulia), respectiv Bianca Voica şi Amanda Thompson (Universitatea Cluj)

*Program încărcat

CSU Alba Iulia are un program condensat, cu jocuri miercuri-sâmbătă, în weekend fiind o deplasare la Timişoara (20 ianuarie), apoi în 24 ianuarie o confruntare la Brno, în CEWL, iar în 27 ianuarie, o dispută internă cu ICIM Arad. „Ne așteptă un meci dificil miercuri, în fața unei echipe puțin schimbate ca lot față de partida din tur. Sperăm să facem un meci defensiv foarte bun, suntem o echipă care poate face surprize plăcute oricând și ne simțim foarte motivate să producem încă una și de această dată. Pentru aceasta avem nevoie și de cel de-al șaselea jucător, de susținerea orașului, a fanilor, ca să fim o echipă completă. Împreună putem face un nou pas înainte. Așteptăm iubitorii baschetului și ai acestei echipe în număr cât mai mare la sală”, a spus Marta Fodor, căpitanul gazdelor, originară din Cluj-Napoca, ce şi-a început cariera în tricoul „alb-negru” al oponentelor.
În clasamentul Ligii Naționale, CSU Alba Iulia ocupă momentan poziția a patra, cu 6 victorii și 7 înfrângeri, acumulând 19 puncte, iar Universitatea Cluj-Napoca, se află pe locul 7, cu 16 puncte (4 succese și 8 partide pierdute). În întâlnirile directe, scorul este de 20-5 pentru gazdele de la CSU, care au câștigat ultimele 5 dispute, dar și 17 din ultimele 18 confruntări față în față. Practic, CSU Alba Iulia întâlneşte în următoarele trei dispute interne, tocmai contracandidatele la calificarea în play-off, Universitatea Cluj, SCM Timişoara şi ICIM Arad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea