Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, Avântul Reghin – CS Ocna Mureș | Reabilitare în orașul viorilor?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, de la ora 18.00, în etapa intermediară a eșalonului terț, prima rundă din returului play-out-ului Seriei a 9-a, CS Ocna Mureș (locul 6, 29 de puncte), la a doua deplasare la rând, caută reabilitarea în orașul viorilor, după eșecul usturător de la Turda (0-5) – cel mai drastic insucces extern al sezonului.

Avântul Reghin (poziția a 8-a, 22 de puncte) vine după înfrângerea internă cu Gloria Bistrița (2-4) ce a stopat o serie de 3 meciuri fără eșec (7 puncte). Orice punct scos de “Soda dragă” reprezintă și o mână de ajutor dată Unirii Alba Iulia, aflată în luptă directă cu reghinenii pentru evitarea retrogradării. În 2 aprilie, la Ocna Mureș, amfitrionii au câștigat, scor 2-1, reușita extraordinară a lui Coltor decizând soarta punctelor. La precedenta deschidere la Reghin, în 5 noiembrie, vizitatorii au realizat o remiză albă.

La Reghin ne așteaptă o echipă mobilizată, ce simte în ceafă respirația Turdei, care după victoria împotriva noastră are din nou speranțe de salvare. Noi nu suntem deloc bine cu moralul, dar obligatoriu trebuie să trecem peste eșecul de vineri și să strângem rândurile, chiar dacă ne vor lipsi oameni eșențiali, și să încercăm să nu pierdem”, a transmis antrenorul Paul Ciucă. Căpitanul Socaci nu poate face deplasarea, Al. Giurgiu – nu s-a antrenat (accidentat contra Sticlei), Haiduc a acuzat probleme medicale, Moise este răcit, însă se speră în revenirea portarului Ed. Mihail. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, victorie în primul amical, 1-0 cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița! Blănaru, gol la debut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a câștigat, la Simeria, primul amical al verii, 1-0 (1-0) cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița, aflată la final de stagiu centralizat. Unicul gol al întâlnirii a fost semnat de experimentatul atacant Ștefan Blănaru, la debut, acesta punctând în minutul 17, la o balon respins de portarul advers, asta după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea