Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 18.00, Avântul Reghin – CS Ocna Mureș | Reabilitare în orașul viorilor?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 18.00, în etapa intermediară a eșalonului terț, prima rundă din returului play-out-ului Seriei a 9-a, CS Ocna Mureș (locul 6, 29 de puncte), la a doua deplasare la rând, caută reabilitarea în orașul viorilor, după eșecul usturător de la Turda (0-5) – cel mai drastic insucces extern al sezonului.

Avântul Reghin (poziția a 8-a, 22 de puncte) vine după înfrângerea internă cu Gloria Bistrița (2-4) ce a stopat o serie de 3 meciuri fără eșec (7 puncte). Orice punct scos de “Soda dragă” reprezintă și o mână de ajutor dată Unirii Alba Iulia, aflată în luptă directă cu reghinenii pentru evitarea retrogradării. În 2 aprilie, la Ocna Mureș, amfitrionii au câștigat, scor 2-1, reușita extraordinară a lui Coltor decizând soarta punctelor. La precedenta deschidere la Reghin, în 5 noiembrie, vizitatorii au realizat o remiză albă.

La Reghin ne așteaptă o echipă mobilizată, ce simte în ceafă respirația Turdei, care după victoria împotriva noastră are din nou speranțe de salvare. Noi nu suntem deloc bine cu moralul, dar obligatoriu trebuie să trecem peste eșecul de vineri și să strângem rândurile, chiar dacă ne vor lipsi oameni eșențiali, și să încercăm să nu pierdem”, a transmis antrenorul Paul Ciucă. Căpitanul Socaci nu poate face deplasarea, Al. Giurgiu – nu s-a antrenat (accidentat contra Sticlei), Haiduc a acuzat probleme medicale, Moise este răcit, însă se speră în revenirea portarului Ed. Mihail. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea