Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 17.00, Volei Alba-Blaj – Dinamo *Doar doi paşi până la marea finală la volei feminin!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Dinamo cupa7Trupa lui Branko Gajic a reuşit să smulgă o victorie în fieful vicecampioanei Dinamo Bucureşti şi în „Mica Romă” cele două meciuri din semifinalele Diviziei A1 la volei feminin sunt aşteptate precum pâinea caldă. Cu egalitate la „general”, astăzi de la ora 17.00 (direct la Digi Sport 3) şi joi, de la 19.00, sunt în Sala „Timotei Cipariu” două întâlniri incendiare, „mândria urbei” Volei Alba-Blaj jucându-şi acasă, în faţa unui public de senzaţie, şansa de a mai bifa o performanţă lăudabilă, calificarea în marea finală. „Trebuie să fim calmi, să ne păstrăm cumpătul. Ştim că putem câştiga, suntem în formă şi jucăm pe teren propriu. Primul meci, cel de miercuri va conta enorm, în ideea de a mai face un pas spre finală. Echipa este pregătită, avem tactica noastră pentru întâlnirile cu Dinamo şi ne aşteptăm ca iarăşi publicul din Blaj să fie, ca de fiecare dată, al 7-lea jucător”, a declarat antrenorul Branko Gajic, care o are la dispoziţie şi pe Roxana Ivanof.

*”Mica Romă” fierbe

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După ce a demonstrat în capitală că are forţă să elimine cea mai galonată echipă din voleiul feminin auhoton, deşi a avut de înfruntat şi tensiunea suplimentară adăugată de oficialul dinamovist Marian Ştefan, echipa blăjeană speră să dea lovitura. În „Mica Romă” interesul suscitat de aceste Dinamo - Volei Alba Blaj41confruntări, transformate în evenimenul anului în cea mai mică urbe de pe prima scenă fiind enorm. „Sper să nu fie prea mult entuziasm, pentru că încă nu suntem în finală. Avem nevoie de două victorii, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu uităm că Dinamo ne-a învins de două ori la Blaj în acest sezon. Jucăm acasă, avem acest avantaj şi sperăm să profităm de acest lucru. Cred că dacă aveam o sală de 1000 de locuri capacitate şi tot nu era suficientă”, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu. În acest sezon, Volei Alba Blaj a întâlnit „rivala de moarte” Dinamo în 6 rânduri, în campionat şi cupă, pierzând trei meciuri dramatice cu 2-3, dar în ultima confruntare, sâmbătă, a umilit-o cu un net 3-0 la Bucureşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea