// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Astăzi, ora 17.00, pe „Cetate”, Performanța Ighiu – Gaz Metan Mediaș II | Debut stagional pentru pretendenta la promovare

Astăzi, la ora 17.00, pe „Cetate” se dispută partida Performanța Ighiu – Gaz Metan Mediaș II, contând pentru etapa secundă a Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Dacă medieșenii sunt deja obișnuiți cu arena albaiuliană, fiind la al doilea joc la rând pe „Cetate”, după 1-1 în runda inaugurală cu Unirea Alba Iulia, ighienii sunt în fața debutului în noua stagiune.

Gruparea pregătită de Mihai Manea are obiectiv promovarea în Liga a 2-a și este „campioana” perioadei de trasferuri estivale în județ, cu 16 achiziții. Cu acest prilej, în distruibuția amfitrionilor vor debuta jucători precum Unguru, Istrate, Medeșan sau Bucur.

Tot astăzi, de la ora 17.00, alte două partide din eșalonul terț, în județul Alba, Metalurgistul Cugir – CS Iernut și Industria Galda de Jos – Sănătatea Cluj.

Dan HENEGAR