Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 15.00, la Jucu, Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir | Gruparea de sub Drăgana caută revanșa împotriva “virușilor verzi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir evoluează astăzi, de la ora 15.00, la Jucu, contra Sănătății Cluj, partidă contând pentru runda a 10-a a celui de-al treilea eșalon, prima din retur.

Săptămâna anterioară “roș-albaștrii” au suferit primul eșec stagional, în derby-ul de la Hunedoara cu liderul imbatabil, o înfrângere venită după 5 luni de imbatabilitate, și sunt pe poziția secundă, cu 20 de puncte, la 5 “lungimi” de trupa lui Florin Maxim. Dacă ai întoarce clasamentul și “virușii verzi” sunt pe locul al doilea, adică penultimii, Sănătatea Cluj (5 puncte) fiind singura formație din serie ce a pierdut toate cele 4 partide de pe teren propriu, două dintre înfrângeri fiind cu reprezentantele Albei, Unirea Alba Iulia (singurul succes al “alb-negrilor”) și CS Ocna Mureș (unica victorie externă), ambele cu același scor 2-4.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Comparativ cu partida de sub Drăgana, ce a deschis sezonul și s-a încheiat cu o surpriză, 2-2, meci în care vizitatorii au egalat în două rânduri, distribuția clujeană s-a întărit cu G. Florescu, Perde, D. Goga sau Lemnaru. Deci este rost de o revanșă pentru cugireni, împotriva unui oponent ce a reușit mereu în ultimii 4 ani să le încurce planurile pe teren propriu. Sănătatea s-a transformat într-un veritabil coșmar, trecându-și în cont 4 remize consecutive pe “Arena CSO”, 1-1 în 2017, 0-0 în 2019, un nebun 3-3 în noiembrie 2020, plus egalul recent. Nu la fel stau însă lucrurile în bilanțul extern pentru Metalurgistul ce a câștigat 3 din cele 4 dispute, 5-1 în octombrie 2014, 4-1 în octombrie 2016, 1-0 în aprilie 2021 (ultima rundă), înregistrându-se un singur insucces (0-2 în mai 2018).

“Venim după eșecul din derby-ul de la Hunedoara și e nevoie să abordăm întâlnirea cu multă luciditate și atitudine. Sunt puncte importante puse-n joc și, în plus, avem de luat o revanșă în primul rând față de noi, după această serie nefastă de egaluri înregistrate la Cugir cu acest adversar incomod, ce ne-a pus probleme la meciurile de acasă”, a spus antrenorul Lucian Itu. Vizitatorii contează pe revenirile lui Șt. Radu și Selagea în efectiv, însă au de surmontat două absențe majore în defensivă, Vlădia și Vitinha – suspendați pentru cumul de avertismente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea