Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 15.00, este derby, Naţional Sebiş – Metalurgistul Cugir *Luptă pentru fotoliul de lider, play-off şi promovarea în Liga a 2-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - National Sebis54Metalurgistul Cugir se prezintă încrezătoare la derby-ul Seriei a 5-a, cu Naţional Sebiş, astăzi, de la ora 15.00, abordat din postura de lider, trupa lui Opric având la activ 8 meciuri fără eşec, 5 victorii consecutive şi 153 de zile de când n-a mai cunoscut gustul amar al înfrângerii.

Miza acestei confruntări de pe Crişul Alb este imensă: un meci de 6 puncte în care se pune în joc prima poziţie a ierahiei, rezultatul având un impact dublu în perspectiva luptei de promovare din play-off. „Ştim importanţa acestui duel, îi simt concentraţi şi motivaţi pe jucători, dar nu punem presiune suplimentară. Ne aşteaptă o întâlnire dificilă, pe care ne-o dorim să o câştigăm. Nu vorbim de revanşă pentru confruntarea din tur, acum altfel stau lucrurile. Nu o să luăm măsuri speciale pentru anihilarea golgheterului Blănaru (n.r. – principalul marcator al seriei, 3 goluri în tur sub Drăgana), o să-i dăm aceeaşi atenţie ca şi celorlalţi adversari”, a declarat antrenorul Marius Opric, ce nu va conta pe atacantul  Cârstean (suspendat), uşoare probleme medicale având Tiut şi Itu. „Joacă primele două locuri şi zic că suntem cei mai buni! Obiectivul nostru e clar, locul 1”, spune Mihai Petcuţ, antrenorul gazdelor (pentru www.sportarad.ro) , ce-i are sub comandă pe conjudeţeanul Ov. Morariu şi ex-uniristul Mândruşcă.

*Fără eşec în Arad

Nou-promovata de sub Drăgana, aflată la prima „ieşire” din primăvară se bucură de o tradiţie favorabilă în Arad, 1-1 la Pâncota şi 2-2 la Ineu. „Mii de ore de antrenament, sute de scheme şi situaţii tactice, pregătiri pshihologice şi o stivă de CD-ul pentru vizionări. Sunt meciuri pentru care te faci fotbalist, cae se joacă şi se câştigă cu inima. S-a muncit enorm şi suntem pregătiţi 100 la sută. Am încredere în voi, sunteţi cei mai buni. Mai presus de coaliţii, şicane şi aranjamente, există un Dumnezeu în care mă încred. Indiferent de rezultat, campionatul se joacă, dar sunt convins că veţi da totul pe teren, veţi face un meci mare, pentru voi, pentru noi, pentru Cugir, judeţ şi toţi care ne sunt alături”, este mesajul de încurajare transmis elevilor lui Marius Opric de directorul sportiv Bogdan Petric.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea